TOP > 外国特許検索 > METHOD OF TREATING FOOD AND FOOD OBTAINED BY THIS METHOD

METHOD OF TREATING FOOD AND FOOD OBTAINED BY THIS METHOD

外国特許コード F060001535
整理番号 F060001535
掲載日 2007年4月2日
出願国 世界知的所有権機関(WIPO)
国際出願番号 2006JP305460
国際公開番号 WO 2006/098453
国際出願日 平成18年3月17日(2006.3.17)
国際公開日 平成18年9月21日(2006.9.21)
優先権データ
  • 特願2005-077735 (2005.3.17) JP
発明の名称 (英語) METHOD OF TREATING FOOD AND FOOD OBTAINED BY THIS METHOD
発明の概要(英語) It is intended to provide a method of treating a food whereby a food can be easilysoftened or powdered within a short period of time without damaging nutritionalcomponents thereof. A shock wave (SW) generated from a shock wave source (2) isapplied to a food (1) such as apple or tea leaves to thereby soften or powder thefood (1). Since no large mechanical load is needed, the food (1) can be easily softenedor powdered. Moreover, it is unnecessary to heat the food (1) and, therefore,the food is softened or powdered within a short period of time while the nutritionalcomponents in the food (1) are not thermally damaged by heating.
  • 出願人(英語)
  • ※2012年7月以前掲載分については米国以外のすべての指定国
  • National University Corporation Kumamoto University
  • 発明者(英語)
  • Itoh, Shigeru
国際特許分類(IPC)
指定国 AE AG AL AM AT AU AZ BA BB BE BF BG BJ BR BW BY BZ CA CF CG CH CI CM CN CO CR CU CY CZ DE DK DM DZ EC EE EG ES FI FR GA GB GD GE GH GM GN GQ GR GW HR HU ID IE IL IN IS IT JP KE KG KM KN KP KR KZ LC LK LR LS LT LU LV LY MA MC MD MG MK ML MN MR MW MX MZ NA NE NG NI NL NO NZ OM PG PH PL PT RO RU SC SD SE SG SI SK SL SM SN SY SZ TD TG TJ TM TN TR TT TZ UA UG US UZ VC VN YU ZA ZM ZW
ライセンスをご希望の方、特許の内容に興味を持たれた方は、下記「問合せ先」まで直接ご連絡ください。

PAGE TOP

close
close
close
close
close
close