TOP > クイック検索 > 外国特許検索 > FERMENTED FOOD

FERMENTED FOOD 実績あり

外国特許コード F130007229
掲載日 2013年3月22日
出願国 世界知的所有権機関(WIPO)
国際出願番号 2004JP018352
国際公開番号 WO 2005/060765
国際出願日 平成16年12月9日(2004.12.9)
国際公開日 平成17年7月7日(2005.7.7)
優先権データ
  • 特願2003-424488 (2003.12.22) JP
発明の名称 (英語) FERMENTED FOOD 実績あり
発明の概要(英語)

It is intended to provide a fermented food which is obtained by fermenting sprouted brown rice optionally together with soybean with the use of Tempeh (Rhizopus oligosuporus). Similar to the existing Tempeh food (soybean Tempeh), this fermented food shows neither a strong odor nor a high stickiness and can retain its shape after slicing. In addition to these characteristics, it is superior in nutritional components and flavor to the existing Tempeh food and, therefore, is highly useful as a novel food.

  • 出願人(英語)
  • ※2012年7月以前掲載分については米国以外のすべての指定国
  • MEIJI UNIVERSITY,
  • KATO, EIHACHIRO,
  • TAKITA, MICHIKO
  • 発明者(英語)
  • KATO, EIHACHIRO,
  • TAKITA, MICHIKO
国際特許分類(IPC)
指定国 AE,AG,AL,AM,AP(BW,GH,GM,KE,LS,MW,MZ,NA,SD,SL,SZ,TZ,UG,ZM,ZW),AT,AU,AZ,BA,BB,BG,BR,BW,BY,BZ,CA,CH,CN,CO,CR,CU,CZ,DE,DK,DM,DZ,EA(AM,AZ,BY,KG,KZ,MD,RU,TJ,TM),EC,EE,EG,EP(AT,BE,BG,CH,CY,CZ,DE,DK,EE,ES,FI,FR,GB,GR,HU,IE,IS,IT,LT,LU,MC,NL,PL,PT,RO,SE,SI,SK,TR),ES,FI,GB,GD,GE,GH,GM,HR,HU,ID,IL,IN,IS,JP,KE,KG,KP,KR,KZ,LC,LK,LR,LS,LT,LU,LV,MA,MD,MG,MK,MN,MW,MX,MZ,NA,NI,NO,NZ,OA(CI,GN,GQ,GW,NE),OM,PG,PH,PL,PT,RO,RU,SC,SD,SE,SG,SK,SL,SY,TJ,TM,TN,TR,TT,TZ,UA,UG,US,UZ,VC,VN,YU,ZA,ZM,ZW
掲載中の発明について更に詳しい内容の説明を御希望の際は、お気軽にお問い合せください。

PAGE TOP

close
close
close
close
close
close