TOP > 外国特許検索 > FOOD PROCESSING METHOD AND FOOD PROCESSING APPARATUS

FOOD PROCESSING METHOD AND FOOD PROCESSING APPARATUS

外国特許コード F130007232
整理番号 NMS-0118EP
掲載日 2013年3月27日
出願国 欧州特許庁(EPO)
出願番号 08778321
公報番号 2181612
公報番号 2181612
出願日 平成20年7月23日(2008.7.23)
公報発行日 平成22年5月5日(2010.5.5)
公報発行日 平成25年8月21日(2013.8.21)
国際出願番号 WO2008JP63156
国際出願日 平成20年7月23日(2008.7.23)
優先権データ
  • 特願2007-198650 (2007.7.31) JP
発明の名称 (英語) FOOD PROCESSING METHOD AND FOOD PROCESSING APPARATUS
発明の概要(英語)

For the purpose of simply sterilizing drinking water and food products utilizing carbon dioxide that is in a gaseous state, there is provided a method for treating a food product, which is characterized in that the method comprises allowing microscopic bubbles of carbon dioxide to come into contact with a food product containing microorganisms or enzymes at a pressure of 0.2 to 2 MPa, thereby sterilizing the microorganisms or deactivating the enzymes contained in the food product.

  • 出願人(英語)
  • MEIJI UNIVERSITY
  • NIPPON MEDICAL SCHOOL FOUNDATION
  • 発明者(英語)
  • HAYATA, YASUYOSHI
  • KOBAYASHI, FUMIYUKI
国際特許分類(IPC)
指定国 AT,BE,BG,CH,CY,CZ,DE,DK,EE,ES,FI,FR,GB,GR,HR,HU,IE,IS,IT,LI,LT,LU,LV,MC,MT,NL,NO,PL,PT,RO,SE,SI,SK,TR

PAGE TOP

close
close
close
close
close
close