TOP > 外国特許検索 > PROCESS FOR PRODUCING ENOKITAKE MUSHROOM EXTRACT, ENOKITAKE MUSHROOM EXTRACT, AND FOOD ADDITIVE

PROCESS FOR PRODUCING ENOKITAKE MUSHROOM EXTRACT, ENOKITAKE MUSHROOM EXTRACT, AND FOOD ADDITIVE コモンズ 実績あり

外国特許コード F130007769
掲載日 2013年12月12日
出願国 世界知的所有権機関(WIPO)
国際出願番号 2013JP063296
国際公開番号 WO 2013/172304
国際出願日 平成25年5月13日(2013.5.13)
国際公開日 平成25年11月21日(2013.11.21)
優先権データ
  • 特願2012-112438 (2012.5.16) JP
発明の名称 (英語) PROCESS FOR PRODUCING ENOKITAKE MUSHROOM EXTRACT, ENOKITAKE MUSHROOM EXTRACT, AND FOOD ADDITIVE コモンズ 実績あり
発明の概要(英語)

This process for producing an enokitake mushroom (Flammulina velutipes) extract comprises immersing fruit bodies of enokitake mushroom in an alcohol, subsequently separating the fruit bodies from the alcohol, immersing the separated fruit bodies of enokitake mushroom in water having a temperature of 80 C or higher, and then obtaining the supernatant as an extract.

  • 出願人(英語)
  • ※2012年7月以前掲載分については米国以外のすべての指定国
  • A SCHOOL CORPORATION KANSAI UNIVERSITY,
  • ICHIEI CO., LTD
  • 発明者(英語)
  • KAWAHARA, HIDEHISA,
  • KOIDE, YOSHIHIDE
国際特許分類(IPC)

PAGE TOP

close
close
close
close
close
close