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Ingestible sensor device and method of manufacturing (未公開特許出願) NEW

外国特許コード F190009723
掲載日 2019年3月29日
出願国 世界知的所有権機関(WIPO)
国際出願番号 2019JP009974
国際出願日 平成31年3月12日(2019.3.12)
発明の名称 (英語) Ingestible sensor device and method of manufacturing (未公開特許出願) NEW
発明の概要(英語) The ingestible sensor device comprising: a sensor unit including sensors and a device for wirelessly transmitting information detected by the sensors, and a substrate unit formed by stacking a plurality of rigid substrates.The substract unit includes a first rigid board on which a part of the sensors is mounted, a second rigid board on which the other part of the sensors is mounted, a third rigid board is located between the first rigid board and the second rigid board. The third rigid board provided with through holes for electrical connection between a part.
  • 出願人(英語)
  • ※2012年7月以前掲載分については米国以外のすべての指定国
  • TOHOKU UNIVERSITY
  • 発明者(英語)
  • MIYAGUCHI Hiroshi
国際特許分類(IPC)
  • A61B5/07
参考情報 (研究プロジェクト等) COI STREAM(COITOHOKU)

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