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Method for impregnating substance into food material NEW 新技術説明会

外国特許コード F190009885
整理番号 2611
掲載日 2019年8月20日
出願国 中華人民共和国
出願番号 201680033087
公報番号 107635410
公報番号 107635410
出願日 平成28年6月7日(2016.6.7)
公報発行日 平成30年1月26日(2018.1.26)
公報発行日 平成31年3月22日(2019.3.22)
国際出願番号 JP2016066930
国際公開番号 WO2016199766
国際出願日 平成28年6月7日(2016.6.7)
国際公開日 平成28年12月15日(2016.12.15)
優先権データ
  • 特願2015-116006 (2015.6.8) JP
発明の名称 (英語) Method for impregnating substance into food material NEW 新技術説明会
発明の概要(英語) The invention provides a novel method whereby a large amount of a substance can be impregnated into a food material within a short period of time. The method is characterized by comprising: subjectingthe food material to a decompression treatment, thus boiling water in the food material under reduced pressure and inducing vaporization of water and volume expansion of steam in the food material soas to increase the volume thereof; then subjecting the food material, which is in contact with the impregnation substance, to a boosting treatment, thus inducing steam volume shrinkage and condensation of steam in the food material so as to decrease the volume thereof, and then generating an impregnation driving force, thereby impregnating the substance into the food material.
  • 出願人(英語)
  • HIROSHIMA PREFECTURE
  • 発明者(英語)
  • SHIBATA Kenya
  • KAJIHARA Ryo
  • NAKATSU Sayaka
  • WATANABE Yayoi
  • SUGIOKA Hikaru
国際特許分類(IPC)
参考情報 (研究プロジェクト等) Hiroshima Prefectural Technology Research Institute

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